loader image

OBAC DE BINIGRAU

Cupatge de les varietats mantonegro, callet, merlot, cabernet sauvignon i syrah amb una criança entre dotze i catorze mesos en bótes franceses sel·lecció gra fi. Presenta un color rubí intens amb tonalitats granatoses molt cobert i elegant. En destaquen les notes d’espècies i fruites seques, fonoll i regalèsia. Fons de fruita madura i fusta molt ben integrada.

 

Descarregar fitxa en pdf.

NOUNAT

Elaborat a partir de les varietats prensal blanc i chardonnay. De color groc pàl.lid amb reflexos daurats rivetat de tonalitats verdoses. Aromes de fruites seques, anous i ametles, flors blanques, com també de fruites tropicals, pinya i plàtan. Bona estructura, acidesa equilibrada. Llèpol i suggeridor.

 

Descarregar fitxa en pdf.

BINIGRAU NEGRE

Selecció de les varietats mantonegro, callet i merlot amb una criança acurada de setze mesos en bótes de roure francès de primer any. Prunes, canyella, clau i tabac són els aromes que el fan ser un vi amable, càlid i profund.

 

Descarregar fitxa en pdf.

BINIGRAU BLANC

Selecció de la varietat chardonnay. Fermentat i criat en bótes de roure francès. De color groc daurat intens i brillant. Aromes de pa torrat, cafè i vainilla, fent joc amb les fruites exòtiques i baies com ara l’albercoc i el nispro, jengibre confitat i mel de flors. Dins boca és sedós i equilibrat amb una acidesa agradable que es lliura a un final llarg i espectacular on hi és present un jaç d’aromes amb reminiscències florals.

 

Descarregar fitxa en pdf.

ECO NEGRE

Elaborat amb les varietats mantonegro i merlot, procedents de la finca de Ca’n Grau, de cultiu ecològic. Maceració i fermentació en fred per conservar la màxima expressió varietal. De color cirera intens, amb tonalitats violàcees, és el vi adolescent de Binigrau. Presenta agilitat i frescura, marcat per la concentració i la riquesa aromàtica. Sutil en boca, elegant record a fruita negra i a flors seques amb un final balsàmic, de cacau i menta.

 

Descarregar fitxa en pdf.

ECO ROSAT

Elaborat amb les varietats mantonegro i merlot procedents de la finca de Ca’n Grau, de cultiu ecològic. Vi de color rosa-fraula brillant d’intensitat mitja amb una tonalitat atractiva. Aromes delicats a cireres, pètals de rosa, caramel de maudixa i nata. En boca és fresc, cautivador i seductor.

 

Descarregar fitxa en pdf.